Стрічка серпянка Build Glass 45 м (46 мм)

  • Build Glass
  • Виробник:  Build Glass
  • Доступність:  Немає в наявності
  • Код товару:   532382

28.20 грн/од.
   

Характеристики
Тип гвинта Серпянка
Колекція 46
Кількість в палеті, шт. 45
Максимальна товщина шару, мм 0.11
Призначення дюбеля 0.137
Діаметр хвостовика, мм Термоплівка
Заточення Ні

З метою підвищення якості шпаклювальних робіт застосовується такий будівельний матеріал, як стрічка з склосітки. Дана стрічка дозволяє захистити поверхню від конструктивних змін, а також механічних дефектів. Стрічка сітка має ряд переваг у використанні перед іншими будматеріалами, що обумовлено її складом. По-перше, скловолокно, з якого вона виготовляється, має високоміцними властивостями, має великий опір до механічних пошкоджень, розриву і розтягування. По-друге, антіщелочное покриття являє можливим застосування сітки з різними сумішами, штукатурними і Шпаклювальну. По-третє, характерне пористу внутрішню будову матеріалу перешкоджає проникненню повітря, і, як наслідок, утворення міхурів і нерівностей.

Окремо варто відзначити стійкість стрічки сітки до різких змін рівнів температури і вологості. Крім того, полегшена вага знижує тиск на поверхні. Таким чином, завдяки зазначеним характеристикам не тільки спрощуються будівельні та ремонтні роботи, а й, перш за все, підвищується міцність покриття, а це, в свою чергу, забезпечує тривалий час експлуатації.

За допомогою стрічки сітки проводиться багатопланове зміцнення покриттів: від створення армуючого шару при шпаклювальних і штукатурних роботах до маскування і виправлення дефектів штукатурки. Проводиться укріплення і стикування листових матеріалів, в тому числі гіпсокартонних плит. При обробці тріщин потрібно врахувати, що стрічка сітка повинна виступати за край пошкодження на 2 см.

Ширина стрічки 46 (мм), а довжина в рулоні - 45 (м). Виробник - Build Glass.

Написати відгук Будь ласка ввійдіть або зареєструйтеся для перегляду
Будмакс
ул. Кирилловская, 160, корпус А 04073 Киев, Украина
(044) 393-93-19,