Суха основа підлоги 12.5 мм

  • Доступність:  Немає в наявності
  • Код товару:   577360

123.30 грн/од.
   

Характеристики
Покриття мінеральної вати 1500
Колір лінз 800
Колір ручки 12.5
Призначення Гіпсокартон
Антизапітніває покриття Плита

Сухе основу підлоги або як його ще називають суха стяжка, має низку незаперечних переваг, які дуже вигідно виділяють цей спосіб вирівнювання горизонтальних поверхонь.
Перша перевага - швидкість монтажу при дотриманні рівності поверхні. Отже, якщо стоїть завдання максимально швидко виконати вирівнювання поверхні, то сухе основу підлоги від Кнауф це саме те, що вам потрібно. Вся процедура для 15-20 квадратів займе близько одного дня, отже на всю квартиру у вас піде в раойне 2-3 днів.
Друга перевага сухого підстави статі - мала вага конструкції. Самі по собі гіпсові плити мають невисокий вага, плюс до цього підсипка під плити виконується або з перліту, або з керамзиту. Обидва ці матеріали також є легкими, що зменшує навантаження на плити перекриття. Плюс до цього підсипка з керамзиту є прекрасним теплоізоляційним і звукоізоляційним матеріалом. Таким чином суху підставу статі стає ще й тепло-і звукоізоляційні засобом.
Ну і 3-е і мабуть найголовніша перевага СОП - «чистота» процесу. При облаштуванні подібної стяжки вам не треба буде влаштовувати вдома міні бетонний вузол, з усіма «витікаючими» наслідками, у вигляді калюж, бруду, цементного пилу і піску. Не треба буде очікувати повного висихання стяжки, (яке, як правило складає 20-28 днів) щоб по ній ходити або укладати наступне фінішне покриття.

Плити метріала розміром 1,5 х 0,8 м, а товщиною - 12,5 мм.

Написати відгук Будь ласка ввійдіть або зареєструйтеся для перегляду
Будмакс
ул. Кирилловская, 160, корпус А 04073 Киев, Украина
(044) 393-93-19,