Бітумна черепиця Акваізол Мозаїка (коричнева мікс)

  • Aquaizol
  • Виробник:  Aquaizol
  • Доступність:  Немає в наявності
  • Код товару:   587048

153.30 грн/м2
   

Характеристики
Вид деревно-плитного матеріалу Битумная
Ширина, мм Рядова
Матеріал мембрани Коричнева мікс
Тип насипання Ангобірованне
Кількість, шт. Коричневий
Структура 3
Максимальна робоча температура навколишнього середовища, °С 0
Кількість кабель-каналів, шт. Модифицированная АПП
Спосіб монтажу 1 упаковка на 3 м.кв.
Призначення дюбеля 25
Загальна передача сонячної енергії, % F25
Форма Плоска

Бітумна черепиця - це гнучкий 6-ти шаровий покрівельний матеріал у вигляді фігурних гонт. Основою служить особливо міцний стеклохолст, який армує 3 шари полімерно-бітумної маси, покритої зверху кольоровою базальтової крихтою. Колір черепиці зберігається без змін завдяки керамизации кольоровий базальтового посипання. Базальтове посипання забарвлюється неорганічними барвниками і обпалюється при високих температурах (понад 800 - один з найпопулярніших покрівельних матеріалів сучасної Європи і Північної Америки. На відміну від інших покрівельних матеріалів гнучка черепиця практично безвідходна, і годиться як для простих поверхонь, так і для покрівель, що містять найскладніші архітектурні елементи.

Очевидні переваги покрівлі з бітумної черепиці важко переоцінити - це, перш за все, довговічність і невибагливість в обслуговуванні, можливість застосування на ухилах від 12- АПП, в результаті температура експлуатації: від -40 до 110oС і водонепроникність - абсолютна. Відповідність світовим стандартам якості і доступна ціна роблять бітумну черепицю - це нарізка в вигляді довільно розташованих квадратів. В одній упаковці черепиці - 3 м 2 . корисної площі.

Розрахунок необхідного кількість черепиці, робиться просто: площа даху дорівнює кількості необхідної черепиці, але треба врахувати кількість квадратних метрів в упаковці. Наприклад, що б покрити дах 100 м 2 . знадобитися 100 м 2 . черепиці. З урахуванням кратності упаковки це складе 102 м2 ., 34 упаковки. Винятком в розрахунках, коли черепиці може знадобитися більше, може стати нестандартна покрівля. В цьому випадку, краще всього звернутися до нашого консультанта, для більш докладних розрахунків.

Для укладання бітумної черепиці також знадобиться: цвяхи з розрахунку 1 упаковка (5 кг) на 50 м 2 . черепиці; коньково-карнизна; черепиця, з розрахунку: 1 упаковка - 12 м.п. коника або 22 п.м. карниза; ендовний килим (якщо є ендови) з розрахунку 1 рулон на 10 м.п. ендови; бітумна мастика з розрахунку: для торцевих частин 100 г на 1 м.п. , Для розжолобків - 400 г на 1 м.п., для герметизації примикань - 750 г на 1 м.п; аератор. Черепиця декором Мозаїка Коричнева мікс. Виробник - Акваізол.

Написати відгук Будь ласка ввійдіть або зареєструйтеся для перегляду
Будмакс
ул. Кирилловская, 160, корпус А 04073 Киев, Украина
(044) 393-93-19,