Гіпсокартон Knauf 2500 x 1200 x 9.5 мм 

  • Knauf
  • Виробник:  Knauf
  • Доступність:  Немає в наявності
  • Код товару:   532188

368.10 грн/од.
Товщина, мм
   

Товар продається поштучно:
од. = м2
1 м2 =
Наявність на складах: Київ  
Характеристики
Вид гіпсокартонного листа Звичайний
Вид кромки ПЛУК
Довжина, мм 2500
Ширина, мм 1200
Товщина, мм 9.5
Розмір листа, мм 2500x1200x9.5
Призначення Стельовий
Країна виробник Україна

Гіпсокартонні будівельні плити складаються з гіпсової прошарку і спеціального картону з двох сторін. Абсолютно екологічно чистий матеріал, використовується сьогодні на кожному будівельному об'єкті, ремонт квартири, будівництво нового будинку, облаштування офісу, пристрій приквартирного простору. Завдяки різноманітності розмірів, гіпсокартон легко доставити навіть вузькими сходами на будь-який поверх, а також транспортувати ліфтом.

Гіпсокартон може застосовуватися для вирівнювання стін і стель, влаштування перегородок, а також для пристрою більш складних конструкцій. Інноваційні методи роботи з гіпсокартоном, дозволяють робити напівкруглі арки, і інші криволінійні поверхні. Для вологих приміщень використовується спеціальний вологостійкий гіпсокартон зеленого кольору.

Монтаж ГКЛ необхідно проводити при температурі навколишнього середовища не нижче 10 ° С, при сухій і нормальній вологості. Роботи необхідно проводити, коли вже закінчені всі «мокрі» процеси, але до укладання чистих підлог. Листи гіпсокартону, після транспортування і перед застосуванням, необхідно витримати при однаковій температурі і вологості якийсь час. Не можна використовувати гіпсокартон відразу після транспортування, особливо якщо вона відбувається при підвищеній вологості навколишнього середовища або низьких температурах.

Купуючи гіпсокартон в компанії Будмакс, ви отримуєте гарантію якості від виробника, а також можливість укомплектувати гіпсокартонну систему усіма необхідними додатковими матеріалами.

Плита має розміри 2500 х 1200 мм і товщиною 9.5 мм c кромкою типу ПЛУК. Виробник Knauf.

Написати відгук Будь ласка ввійдіть або зареєструйтеся для перегляду
Будмакс
ул. Кирилловская, 160, корпус А 04073 Киев, Украина
(044) 393-93-19,